Plena Hälsa

ORTOMOLEKYLÄR TERAPI

Ortomolekylär terapi är en behandlingsmetod som syftar till att återställa kroppens optimala miljö genom att korrigera obalanser eller brister med hjälp av ämnen som är naturliga för kroppen. Att utgå ifrån individens biokemi är en självklarhet i och med att varje individ är unik.VEM KAN HA NYTTA AV ORTOMOLEKYLÄR TERAPI?

Svaret är ALLA!


Vi designades för att leva i en ren värld och äta näringsrik mat. Idag utsätts vi konstant för ämnen som vår kropp inte kan hantera, helt enkelt för att det avgiftningssystemet vi utrustades med inte är anpassad för att ta hand om alla tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen som läggs i vår mat samt alla föroreningar, gifter, toxiner och kemikalier vi får i oss från alla hål. Allt detta gör oss sårbara för många sjukdomar.

 

Antalet människor med metabola sjukdomar ökar konstant och så ökar även antalet preparater för att behandla alla symptomen. Det är bra att läkemedel finns, vi kan behöva dem, det räddar liv, men vi kan inte fortsätta tro att olika preparater kan fixa allt och inte heller att den kan ersätta näringen som driver dem fysiologiska och biokemiska processer som kroppen och hjärnan använder för att kunna fungera normalt.


Näringsterapi är inte svaret på varenda hälsoproblem men det går att förebygga och behandla många tillstånd samt upprätthålla en god hälsa genom rätt kost och med tillägg av vitaminer, mineraler, essentiella fetter, enzymer, antioxidanter och aminosyror, utifrån individuella behov. Detta har pionjärerna inom Ortomolekylär medicin Dr. Abram Hoffer och Dr. Linus Pauling, den tvåfaldiga Nobelprisvinnaren, bevisat.


Jag arbetar utifrån Ortomolekylär Terapi lära och om du väljer att göra en hårmineralanalys eller boka kostrådgivning och/eller hälsocoaching hos mig är den läran som rekommendationer du får av mig kommer att byggas på.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera